Page Header

Het weer

Vandaag

17-01-2018

Zwaar bewolkt en regen

2.7°C

Zwaar bewolkt en regen

wo do vr za zo
regen regen regen regen regen
5°C 9°C 4°C 4°C 2°C
1°C 1°C 1°C -1°C -3°C

Nieuwsbrief

Kunstroute

Kunstroute in Bergen
uitagenda

Redactie

heb je tips of nieuws? stuur onze redactie gerust een e-mail op redactie@welkominbergen.com

of bel ons op 0725091530

Sinterklaashuis

Adres Eeuwigelaan 1
1861 CL, Bergen NH
Website
Datum: 16/11/2014 - 05/12/2014

 

Belangrijk bericht uit Spanje!Schermafbeelding 2014-11-17 om 15.59.00

 

Pas geleden ontvingen “Het Hof” een belangrijk bericht uit Spanje: Sinterklaas wil dit jaar heel graag weer komen logeren in de Gemeente Bergen. In deze email van de Sint stond ook dat de Pieten en hij het heel erg leuk zouden vinden om alle kinderen weer te zien.

Als je elkaar een jaar niet gezien hebt, heb je natuurlijk heel wat te vertellen! Hoe groot je geworden bent, hoe het gaat op school, of je broertjes of zusjes hebt gekregen, hoe het precies werkt met die Loom-elastiekjes, en of jullie ook gekeken hebben naar het WK voetbal! Sinterklaas wil alles heel graag weten.

En misschien willen de kinderen wel graag kijken bij Sinterklaas thuis. Heeft hij veel spullen meegenomen uit Spanje? Zouden hij en de Pieten ook wel Hollands eten lusten? Of eten ze hier ook Paëlla? En hebben ze genoeg plek om alle kadootjes in te pakken en pepernoten te bakken? En kunnen ze hier ook oefenen met klimmen en klauteren en kadootjes door de schoorsteen gooien?

Maar Sint wil ook graag de papa’s en mama’s weer zien, om herinneringen aan vroeger op te halen, over toen grote mensen nog kinderen waren, en zelfs Sinterklaas nog een stukje jonger was. En Sinterklaas is natuurlijk de uitgelezen persoon om te vertellen of de kinderen op hun ouders lijken toch? Of ze net zo lief zijn, en knap, en braaf of juist ondeugend.

Vorig jaar logeerde Sinterklaas in de molen in Egmond, dat was een hele mooie, Hollandse plek. En ook dit jaar heeft de Hoofdpiet een hele mooie plek gevonden en heeft dit ook in Spanje met Sinterklaas besproken. Sinterklaas gaat dit jaar wonen in Het Hof op de Eeuwigelaan 1 in Bergen. Voor de pieten is het ook een heel mooi huis om te slapen en te eten en ook voor de pepernotencentrale en de inpakcentrale is er genoeg plaats. Ook is er een mooie stal voor Americo en zijn paardenvriendje Pepito zodat ze gezellig samen rond kunnen rennen in het bos om het huis heen.

Daarnaast is het hartstikke leuk om met zijn allen foto’s van vroeger te bekijken, van alle intochten in Bergen. Sinterklaas is al duizenden keren gefotografeerd en zou graag deze foto’s terugzien. Hiervoor is het fijn als alle ouders en grootouders hun foto’s willen sturen naar info@sinterklaashuisbergen.nl, of willen brengen naar de Antoniusstraat 39 in Bergen, met erbij geschreven van wie de foto’s afkomstig zijn zodat ze eventueel teruggestuurd kunnen worden.

Ook kunnen de kinderen en hun ouders weer samen dineren met Sinterklaas, daarover leest u verder op de site meer!

Het Sinterklaashuis is geopend vanaf woensdag 19 november t/m vrijdag 5 december van 11.00 tot 16.30 uur (alleen is het huis dicht op maandagen en dinsdagen). De entree bedraagt € 3,00.

weersverwachting

Vandaag

17 jan. 2018

Zwaar bewolkt en regen

2.7°C

Zwaar bewolkt en regen

wo do vr za zo
regen regen regen regen regen
5°C 9°C 4°C 4°C 2°C
1°C 1°C 1°C -1°C -3°C

Nieuwsbrief

Redactie

heb je tips of nieuws? stuur onze redactie gerust een e-mail op info@bergen.nl

of bel ons op 072 - 5091530

Nieuwsbrief

welkom in bergen .com | © 2010 - 2018 Ontwikkeld door iDOTMEDIA B.V

Snelle links

Gemeente Bergen

Deze website is mede mogelijk gemaakt door gemeente Bergen.

Redactie

heb je tips of nieuws? stuur onze redactie gerust een e-mail op redactie@welkominbergen.com.

of bel ons op 0725091530

Adverteren

U kunt als bedrijf of instelling adverteren op Welkominbergen.com,

Meer info

Adres

Uitgeverij Memo
Raadhuisstraat 2 - 4
1861 KS Bergen

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief en wilt u zich uitschrijven? Wat jammer, via deze link kunt u zich uitschrijven.

Contact opnemen
captcha